OM MIG

HVEM ER JEG:

Massør og Coach Charlotte Bjerre

MassageCoachen


Jeg er uddannet Proces Massør® hos At Work Skolen i Kbh.  Det betyder, at jeg er fysiurgisk massør med et speciale i idrætsskader og har arbejdet med dette siden dec. 2012.

Mere info på www.atwork.dk.


Jeg er ligeledes uddannet og ICF certificeret "Coach" hos Manning Inspire i Kbh. i april 2013 og efterfølgende "Master Coach" samme sted i september 2014.

Her er linket hvis du har lyst til at læse mere: www.sofiamanning.comLAD DIG IKKE STOPPE!

LYT TIL DIT HJERTE - DET SIGER FORNUFTIGE TING!

Min egen historie...


byder på lidt af hvert, og det er jo ikke så ringe :-)


Jeg har udmærket mig med at lykkes i folkeskolen, gymnasiet, med kontoruddannelsen og herefter med salgsrelateret arbejde. Sidste stillingsbetegnelse som lønmodtager var salgskonsulent, og jeg har været ansat alt i alt 20 år på samme arbejdsplads.


Jeg tog en beslutning om at komme videre. Jeg fulgte mit hjerte og er blevet massør og coach.

En beslutning der har været minimum 6 år undervejs og under pres yderligere ½ år. Med min nuværende viden fra Coachingen kunne det ha' taget 6½ dag måske :)


ALDRIG MERE SKAL JEG BRUGE MIN TID OG MIN ENERGI SÅ DÅRLIGT!


Heldigvis har coachuddannelsen bibragt mig den selvindsigt og ydermere muligheden for at hjælpe andre til i samme grad at få indsigt og blive den bedste udgave af sig selv og finde svar på hvorfor og hvordan i de mange spørgsmål og beslutninger, vi hver dag står overfor.


Vores krop og sind synes jeg er utroligt spændende at udforske og forsøge at forstå.

Det, jeg meget nemt forstår, er i hvert fald, at de to ting går hånd i hånd.

Har du indre spændinger -  altså noget du bruger meget energi på i dine tanker - vil de typisk også sætte sig som ydre spændinger.


Vi er bedst til at handle på vores ømme muskler og muskelspændinger,  men at få processen fuldendt med at sætte styr på vores tanker og ønsker ligger os desværre ikke helt så meget på sinde - og hvor er det bare ærgerligt og spild af god tid.


Jeg har mærket på egen krop og eget sind, hvor fantastisk kombinationen er ... tænk at jeg har fået løsnet op for nogle fastfrosne mønstre, vaner og tankegange via coach-uddannelsen - den mulighed vil jeg rigtig gerne bringe videre til dig, så du også kan mærke forløsningen.


SÅ - hvordan kan jeg bedst hjælpe dig?


Fysiurgisk Massage og velvære

Life & Business Coaching